E-coaching

E-coaching

Waar E-learning al lang zijn rol heeft bewezen heeft bij persoonlijke ontwikkeling, is E-coaching inmiddels ook een goede aanvulling gebleken op de bestaande coaching-methoden. Onze gecertificeerde E-coaches gebruiken bij E-coaching vooral e-mail als online communicatiemiddel via een speciaal beveiligd platform. We hebben meer keren per week contact. Uiteraard is ook hier de coachvraag van de klant leidend.

Wat zijn de voordelen van E-coaching?
  • Past altijd wel in je agenda. Je kiest je eigen tijd om de mails te overdenken, te schrijven en de vragen van de coach te beantwoorden.
  • Gedurende de hele week de mogelijkheid tot contact. Je hebt altijd binnen twee werkdagen weer de reactie van je coach. Er zit schot in de zaak. Als je ergens tegenaan loopt kun je dat snel bespreken.
  • Je kunt rustig en geconcentreerd aan de slag, op kantoor of thuis achter je eigen bureau.
  • Doordat je dingen opschrijft en weer na kunt lezen, krijg je automatisch de gelegenheid om je gedachten goed te ordenen.
  • Door de frequente contacten neemt je eigen betrokkenheid bij het leerproces toe.
Hoe lang duurt is een E-coachingtraject?

Wij werken met een startpakket van zes weken. Verlengen is altijd mogelijk.

Wanneer is E-coaching een goede keuze?

In principe is E-coaching voor de meeste mensen een prima en effectieve methode. Ook qua tijd en kosten is het een interessant alternatief voor face-2-face coaching. Bel ons om te bespreken of het iets voor je is!