Over ons

Carry Bomhof
Carry Bomhof

Mensen en organisaties tot hun recht laten komen in al hun facetten. Perspectieven verruimen, blokkades wegnemen om vandaaruit nieuwe stappen te kunnen zetten. Als mediator, coach en vertrouwenspersoon zet ik mijn jarenlange ervaring en vaardigheden in om mensen, teams en organisaties in beweging te brengen en energie vrij te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Die ervaring heb ik opgebouwd als procesbegeleider, coach en teamcoach in verschillende sectoren: hoger onderwijs, zorg- en welzijn, gemeenten en de woningcorporatiesector. Ik heb daarbij individuele professionals gecoacht, teams ondersteund in hun ontwikkeling, strategische sessies begeleid, audits uitgevoerd en als sparringpartner voor bestuurders gefungeerd.

Mijn oprechte nieuwsgierigheid naar mensen en hun drijfveren, mijn vaste overtuiging dat er toch echt heel veel wegen naar Rome zijn en mijn drive om samen met klanten die weg te vinden die bij hen past, hoe verrassend ook, zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Voor meer informatie zie mijn Linkedin pagina.’