Coaching

Loopbaancoaching

U gunt uzelf eigenlijk zelden de tijd om u eens goed te oriënteren op de arbeidsmarkt. Een loopbaancoach van Buisbomhof helpt u om met een frisse blik naar uw loopbaan te kijken. Wordt uw volgende stap een logische stap? En wat is dan logisch? Of wordt het juist een andere route vanaf nu? Hoe kunt u het best gebruikmaken van al uw ervaring en kwaliteiten bij een volgende baan? En hoe brengt u uw toegevoegde waarde op de juiste manier over het voetlicht bij potentiële werkgevers, recruiters en executive search bureaus? Allemaal vragen die wel eens boven zullen komen.

Wanneer schakelt u een loopbaancoach in?

U bent op eigen initiatief, of op dat van uw organisatie, aangekomen op een punt waar u op zoek gaat naar een nieuwe stap in uw carrière en u vraagt zich een aantal dingen af: wat zijn mijn talenten en waar ligt mijn kracht? Wat voor werk past goed bij mij? Hoe past een volgende baan in mijn toekomstplannen en mijn ideeën over zinvol werk?

De keuze voor een volgende baan is een belangrijke

U hebt al veel ervaring en u wilt ook graag nog een flink aantal jaar met plezier en op een zinvolle manier doorwerken. Een volgende stap is dan belangrijk genoeg om serieus bij stil te staan. Laat u niet leiden door wat toevallig voorbij komt. De ervaring leert dat u met loopbaancoaching nieuwe inzichten krijgt en veel effectiever te werk gaat bij het maken van keuzes.

Wij richten ons specifiek op executives, senior managers en professionals. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen kunnen we dan kijken hoe we het traject inrichten.

CCC: Career & CV Check-up

U wilt scherp blijven op waar u staat in uw loopbaan en organisatie. Maar dit is niet het moment voor een compleet coachingstraject. Een Career & CV Check-up is dan een compact alternatief. U brengt uw auto jaarlijks naar de garage voor onderhoud en u gaat wel eens naar de dokter om uw gezondheid te laten checken. Waarom dan niet ook eens een check-up voor uw loopbaan?

De check-up bestaat uit een persoonlijk loopbaancoachingsgesprek van 2 uur. Een analyse van uw CV en tips voor optimalisering. Daarna gaat u aan de slag met een fris CV en een actieplan. Vervolgens hebben we op basis daarvan een (online) follow-up gesprek. Zo bent u weer helemaal career-fit.