Coaching

Loopbaancoaching

Je gunt jezelf eigenlijk zelden de tijd om je eens goed te oriënteren op de arbeidsmarkt. Een loopbaancoach van Buisbomhof helpt je om met een frisse blik naar je loopbaan te kijken. Wordt je volgende stap een logische stap? En wat is dan logisch? Of wordt het juist een andere route vanaf nu? Hoe kun je het best gebruikmaken van al je ervaring en kwaliteiten bij een volgende baan? En hoe breng je jouw toegevoegde waarde op de juiste manier over het voetlicht bij potentiële werkgevers, recruiters en executive search bureaus? Allemaal vragen die wel eens boven zullen komen.

Wanneer schakel je een loopbaancoach in?

Je bent op eigen initiatief, of op dat van je organisatie, aangekomen op een punt waar je op zoek gaat naar een nieuwe stap in je carrière en je vraagt je een aantal dingen af: wat zijn mijn talenten en waar ligt mijn kracht? Wat voor werk past goed bij mij? Hoe past een volgende baan in mijn toekomstplannen en mijn ideeën over zinvol werk?

De keuze voor een volgende baan is een belangrijke

Je hebt al veel ervaring en je wilt ook graag nog een flink aantal jaar met plezier en op een zinvolle manier doorwerken. Een volgende stap is dan belangrijk genoeg om serieus bij stil te staan. Laat je niet leiden door wat toevallig voorbij komt. De ervaring leert dat je met loopbaancoaching nieuwe inzichten krijgt en veel effectiever te werk gaat bij het maken van keuzes.

Wij richten ons specifiek op executives, senior managers en professionals. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen kunnen we dan kijken hoe we het traject inrichten.

CCC: Career & CV Check-up

Je wilt scherp blijven op waar je staat in je loopbaan en organisatie. Maar dit is niet het moment voor een compleet coachingstraject. Een Career & CV Check-up is dan een compact alternatief. Je brengt je auto jaarlijks naar de garage voor onderhoud en je gaat wel eens naar de dokter om je gezondheid te laten checken. Waarom dan niet ook eens een check-up voor je loopbaan?

De check-up bestaat uit een persoonlijk loopbaancoachingsgesprek van 2 uur. Een analyse van je CV en tips voor optimalisering. Daarna ga je aan de slag met een fris CV en een actieplan. Vervolgens hebben we op basis daarvan een (online) follow-up gesprek. Zo ben je weer helemaal career-fit.