Over ons

Wilma Buis
Wilma Buis

Als sparringpartner van directie en management, als mediator, (team)coach, assessor en extern vertrouwenspersoon ga ik uit van dezelfde principes. Oprechte interesse in de ander, integriteit en vertrouwelijkheid, kijken naar drijfveren en kwaliteiten, bepalen waar je wel en niet invloed op hebt, oordeel opschorten, idealen en behoeften helder maken, de tijd nemen voor reflectie. Maar ook gezond verstand en praktisch, oplossingsgericht vooruit kijken en stappen zetten.

Tientallen jaren ervaring in HR-advies, in de relatie tussen mens, organisatie, business en resultaat, en 20+ jaar als bestuurder/algemeen directeur, helpen mij om vanuit een breed perspectief samen met mijn klanten hun vragen aan te pakken. En samen aan een goede toekomst te werken, zakelijk of persoonlijk. Maar vrijwel altijd blijkt dat zakelijk ook persoonlijk is.

Mijn klanten zijn te vinden in het bedrijfsleven, van familiebedrijven en groot MKB tot grote internationale organisaties en van ICT, industrie, groothandel en retail tot aan de bouw. Daarnaast werk ik voor de overheid, nationaal en internationaal, en voor NGO’s.

Ook de individuele professional en executive, die zelf de regie wil over eigen ontwikkeling en toekomst, of een oplossing wil vinden voor een slepend conflict, help ik graag verder. Voor meer achtergrond zie mijn Linkedin pagina.’