Over ons

Wilma Buis
Wilma Buis

‘Begrijpen wat er speelt en wat nodig is. Dan zorgen dat er actie ondernomen wordt. Tientallen jaren ervaring in HR-advies, in de arbeidsmarkt, in de relatie tussen mens, organisatie en resultaat, en de 20+ jaar als algemeen directeur/bestuurder, helpen mij om vanuit een breed perspectief samen met mijn klanten hun vraagstukken aan te pakken. En samen aan de toekomst van de organisatie te werken.

In mijn rol als sparringpartner van directie en management, arbeidsmediatior (MfN-gecertificeerd), coach en assessor wil ik de belangen en beweegredenen van mensen begrijpen en ze in beweging krijgen. Inzicht geven in hun situatie als individu en als verantwoordelijke voor (een deel van) de organisatie. Inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten en drijfveren. Ontwikkeling versnellen, helpen eigen keuzes maken, oplossingen vinden en resultaten boeken.

Mijn klanten zijn vooral te vinden in het bedrijfsleven, van familiebedrijven en groot MKB tot grote internationale organisaties en van ICT, industrie, groothandel en retail tot aan de bouw en de agrarische sector.

Ook de individuele professional en executive, die zelf de regie wil over eigen ontwikkeling en loopbaan, of een oplossing wil vinden voor een slepend conflict, help ik graag verder. Voor meer achtergrond zie mijn Linkedin pagina.’